Hieronder vind u een aantal interessante links

Facebook Saris Adventure Vehicles
Blijf op de hoogte van alle projecten en al het nieuws

YouTube kanaal Saris Adventure Vehicles
Onder andere met de Tip van Jip, maar ook afleveringen, bijzonderheden en technische info. Abonneer op het kanaal om altijd de nieuwste video’s te zien.

Instagram
Want je moet overal aan meedoen tegenwoordig…..

Saris Landbouwbanden
Het bedrijf van Hans Saris (door mij meestal ‘pa’ genoemd) waar hij al bijna 40 jaar super specialist in is. Als geen ander bekend in alles wat zwart en rond is, en vaak ook heel groot. Een gemiddelde monstertruck zou jaloer zijn op deze banden…..

Hans Saris 4WD
Naast zijn passie voor banden, heeft hans ook een passie voor 4×4 en 4×4 rijden. Hier kunt u ook deel van uitmaken. 4×4 trips in Noord-Frankrijk, Spanje en Kroatie. Ook verzorgt hij complete 4×4 cursussen.

Stichting 4WD Care
Al meer dan 20 jaar gaat Hans met een karavaan 4×4 auto’s met aanhanger op pad om mensen in nood te helpen. Dit kan zijn zijn door de oorlog, maar ook natuurrampen zoals de aardbeving in Kroatie een aantal jaar terug.

4WD Magazine
Het 4×4 blad van Nederland

4WD Travel
De meest ervaren 4×4 reis organisator van Nederland. Met reizen door heel Europa, en een betrouwbare partner

Fanauto
Een leverancier en steunpunt in Spanje. Mede organisator van de 4×4 reis in Spanje samen met Hans

Klomp metaalbewerking
Vakmensen pur sang. Watersnijden, lasersnijden, buigen zetten, het kan allemaal. Toegepaste bewerkingen zijn onder andere: watersnijden, lasersnijden, buigen en kanten, lassen(TIG/MIG-MAG), draaien en frezen, boren, knippen, ponsen.

ARB
De grootste leverancier op het gebied van 4×4 accessoires. Wij leveren het volledige gamma, dus schroom niet ons te contacten

Verstralershop
Onze partner in verlichting. Wij leveren het complete pakket, voor dezelfde prijs. Neem gerust een kijkje, bestellen kan via de email en montage doen wij in de werkplaats in Valburg

EPS Uitlaten
Voor maatwerk (RVS) uitlaten. verzin maar hoe gek, zij maken het. Alles op maat naar ieders wens een uitlaat voor uw 4×4.