En de juiste scheiding ervan

Een 2e accu monteren is niet zo’n probleem, maar als deze niet op de juiste manier van elkaar gescheiden worden, heb je uiteindelijk 2 lege accu’s en kom je dus ook nergens…

De juiste accu voor de juiste taak

Er zijn gewoonweg te veel soorten verlichting om te bespreken en allemaal te laten zien op de site. In grote lijnen zijn er 3 soorten: de ronde verstralers, de rechthoekige LED-bars (van 10 cm tot wel 1.5 meter) en de werklampen. Het tijdperk van de gloeilampen zijn we inmiddels wel voorbij. Het grote voordeel van LED is een enorme hoeveelheid licht, met een heel laag stroomverbruik. Met alle elektrische verbuikers die we tegenwoordig in de auto hebben zitten, is dit een heel belangrijk voordeel. Ook ben je qua vormgeving veel vrijer, en is er dus voor vrijwel elke4x4 wel een passende oplossing te vinden. Mooi voorbeeld van een strakke montage zijn de grill-kits van Lazer.

Welke scheiding voor welk systeem

Ik roep het vaker; kies voor kwaliteit. Zoals bij eigenlijk alle producten geldt; de prijs staat in verhouding met de kwaliteit. Op Ali vind je LED-bars voor een paar tientjes. Alleen erg jammer is als je hem 3 keer moet vervangen in 2 jaar tijd. Misschien krijg je onder garantie een nieuwe, maar de arbeid om hem te vervangen wordt niet vergoedt en zo ben je dus alsnog duurder uit. Wij voeren onder andere het volledige gamma van PIAA, Osram, Lazer. Kortom, de merken die volledig achter hun producten staan en daar ook de garantie op durven te geven, tot wel 7 jaar.